Duminică seara a fost cu ghinion pentru vedeta Antenei 3, Mircea Badea, în bătălia audienţelor, în raport cu rivalii de la România TV. Emisiunea ”În gura presei” a avut audienţă mai mică faţă de programul celor de la RTV.

Romania TV depășește liderul tronsonului

Mircea Badea a fost învins de către rivalii de la România TV în ultima zi a săptămânii trecute. Emisiunea ”În gura presei” cu Mircea Badea, in general lider al tronsonului, a avut cifre mai scăzute la nivel naţional, faţă de jurnalul care a început tot la ora 23.00 pe România TV.

Emisiunea ”În gura presei” a început la ora 23.00, aceeaşi oră la care a început şi jurnalul la România TV. Conform cifrelor consultate de către capital.ro, Antena 3 a fost sub rivali la această oră. 1,5 rating a avut Mircea Badea pe primul slot de audienţă al orei 23.00. RTV a fost peste, la 2,9.

Cifrele de audienţă au continuat să crească pentru România TV. Pe al doilea slot al orei 23.00, Antena 3 ş a staţionat, în timp ce RTV a urcat la 3,4. De la ora 23.30, cifrele celor de la România TV au început să scadă, dar nici cele ale Antenei 3 nu au fost mai bune.

2,7 România TV, faţă de doar 1,4 emisiunea lui Mircea Badea, În gura presei. Până la miezul nopţii, România TV a scăzut la 1,8, dar Antena 3 a ajuns la 1, astfel că România TV a învins marea rivală pe toate tronsoanele de audienţă ale orei 23.00.

De altfel, România TV a fost peste rivalii de la Antena 3 toată seara de duminică. Indiferent de emisiune, de la ora 20.00 şi până la miezul nopţii, România TV a fost în topul audienţelor televiziunilor de ştiri. Restul televiziunilor de știri înregistrând scoruri modeste față de cele două televiziuni care își dispută poziția de leader.