Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău continuă să rămână o mare enigmă: cei doi par să se împace şi apoi să se certe iarăşi, extrem de des.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău sunt la un pas de despărţire?

Postările din ultima perioada de pe reţelele de socializare, dar şi modul în care s-au afişat extrem de romantic împreună, la un botez din Mamaia, i-a făcut pe toţi să creadă că absolut totul este roz între cei doi.

Iată însă că ultimele evenimente aruncă din nou o urmă de îndoială. S-au certat iarăşi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău?

În weekend, diva de Bucureşti a făcut o serie de mici atacuri către mama lui Gabi Bădălău, asta în timp ce se afla în club alături de prietenele sale. Acest lucru se pare că nu i-a picat prea bine lui Gabi Bădălău, relatează SpyNews.

Apoi, Bianca a publicat un text pe InstaStory prin care dădea de înțeles că a primit un mesaj pe care l-a primit și l-a ignorat cu succes, semn că ar fi putut fi primit chiar de la Gabi Bădălău pentru a-i cere socoteală pentru filmările și “atacurile” din weekend către vitoarea soacră.

Cui îşi împarte Bianca dragostea? Gabi Bădălău nu e pe listă!

În ultimele zile, cei doi s-au fotografiat și s-au filmat în locuri diferite, ceea ce ar putea indica faptul că cei doi nu se mai înţeleg. Să fie acesta primul pas spre despărţire?

Mai mult, Bianca Drăguşanu, aflată la cină cu o prietenă, a vorbit pe Instagram despre modul în care îşi împarte ea dragostea. Pe lista celor care beneficiază de iubirea divei nu a fost trecut însă şi Gabi Bădălău.

“Am foarte multă dragoste de oferit, vă întrebați dacă am cui. Am cui: și ei (prietenei cu care se afla la cină – n.red.), și Sofiei (fiica Biancăi – n.red), și mai aflați voi în curând”, a spus vedeta pe InstaStory.

Bianca şi Gabi s-au cuplat în urmă cu opt luni de zile, cei doi afişându-se împreună, la acel moment, în Dubai.

Sursa foto: Instagram