Este doliu în familia Biancăi Drăguşanu! O persoană extrem de apropiată a încetat din viaţă.

Durere fără margini în familia vedetei! A murit naşul mamei Biancăi Drăguşanu, un cunoscut preot

Este vorba despre părintele Antonie Budiul, una dintre cele mai importante fețe bisericești din Țara Hațegului.

Mama Biancăi Drăguşanu, Madi Dragoș, este în stare de şoc după moartea părintelui, care a avut loc săptămâna aceasta. Preotul era naşul mamei vedetei.

“Nu pot să îmi găsesc cuvintele în aceste momente, decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi și cred că fiecare om care v-a cunoscut poate spune la fel. Un om ca dumneavostră se naște destul de rar.

Sunt convinsă că, de acolo de sus, te vei ruga pentru noi, nașule! Drum lin spre cer, părinte Antonie Budiul! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul mamei Biancăi Drăguşanu, potrivit Cancan.

Până în acest moment, Bianca Drăguşanu nu a reacţionat personal la această veste tristă.

Bianca Drăguşanu împreună cu mama sa

Părintele Antonie Budiul a primit “Crucea Patriarhală” ca semn de prețuire pentru întreaga activitate depusă în slujba bisericii

Şi primarul din oraşul Călan a transmis un mesaj de condoleanţe, după moartea părintelui.

“Pr. Antonie Budiul, protopop al Protopopiatului Ortodox Român Hațeg a trecut la cele veșnice… Cu inima îndurerată, transmit condoleanțe familiei și credincioșilor. Dumnezeu să-i așeze sufletul alături de cei drepți!”, a spus Adrian Filip Iovănesc.

Părintele Antonie Budiul era unul dintre cei mai apreciaţi preoți din județul Hunedoara. El a primit, în anul 2016, “Crucea Patriarhală”, cea mai înaltă distincție oferită preoților de către Patriarhia Română.

Distincția a fost acordată ca semn de prețuire pentru întreaga activitate depusă în slujba bisericii, începută cu ridicarea unui lăcaș de cult în parohia Streisângeorgiu, înainte de 1990.

Preotul a fost cinstit și pentru implicarea pastoral-misionară desăvârșită după înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Totodată, el a fost unul dintre oamenii cei mai iubiți în Călan, orașul în care a copilărit Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Dreamstime