PRO TV începe să câştige bătălia audienţelor şi cu ajutorul meciurilor de la turneul final de fotbal. Meciul de pe Arena Naţională, dintre Ucraina şi Austria a făcut din PRO TV lider de audienţă la nivel naţional. Concurenţa de la Antena 1 şi Kanal D nu a avut nicio şansă în faţa EURO.

PRO TV şi-a distrus concurenţa

PRO TV a fost lider de audienţă la nivel naţional cu meciul dintre Ucraina şi Austria, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Doar pe primul slot al orei 19.00, Observatorul de la Antena 1 a depăşit PRO TV. Apoi, meciul Austria Ucraina a crescut şi nu a mai dat nicio şansă concurenţei.

Pe următoarele sloturi ale orei 19.00, PRO TV a avut audienţă de peste 7, în timp ce Antena 1 şi Kanal D nu au mai reuşit să se apropie de primul loc. Chiar şi în pauza meciului, PRO TV a avut audienţa mai mare. Nici de la ora 20.00, Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă.

PRO TV, lider de audienţă în prime-time

Audienţele celor de la PRO TV au fost şi mai mari în repriza a doua a meciului. Mai mult, deşi la Antena 1 a început emisiunea Poftiţi pe la noi-Poftiţi la circ, tot PRO TV a fost pe primul loc. Mai mult, filmul turcesc Hercai a reuşit să urce pe locul secund.

Finalul meciului a adus celor de la PRO TV şi o audienţă de peste 9, în timp ce Kanal D şi Hercai au fost constant pe locul secund. Antena 1 doar a reuşit să completeze podiumul. Şi de la ora 21.00, odată cu finalul meciului, ProTV a fost lider de audienţă cu Ştirile PRO TV.

Totuşi, de la ora 21.30, până la startul celui de-al doilea meci al zilei, Kanal D a reuşit să fie lider de audienţă la nivel naţional, peste cei de la PROTV şi peste Antena 1.

EURO a dus PRO TV pe primul loc

De la ora 22.00, pe PRO TV a început Rusia-Danemarca, dar PRO TV şi-a împărţit audienţele cu cei de la Kanal D, unde a continuat filmul turcesc Hercai. De la ora 23.00, odată ce Hercai s-a terminat, PRO TV nu a mai avut rival şi a fost lider de audienţă până la miezul nopţii.