Prințul Philip, de urgență la spital. Ducele de Edinburgh s-a simțit rău mai multe zile, motiv pentru care marți seara a ajuns la spital. Potrivit BBC, internarea aceastuia este o măsură de precauție. Trebuie subliniat că degradarea stării de sănătate a acestuia nu este provocată de către coronavirus.

Cuplul regal britanic s-a vaccinat împotriva coronavirusului în luna ianuarie a acestui an, spun surse apropriate Casei Regale.

Prințul Philip a ajuns la spitalul ”King Edward al VII-lea” din Londra pe propriile picioare. Acesta a decis să meargă la spital după ce medicul personal i-a recomandat acest lucru.

Amintim că Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh au petrecut carantina instituită pe teritoriul țării la castelul Windsor. În ceea ce privește Crăciunului, cuplul regal britanic a decis să-l petreacă la reședința din Berkshire.

Înainte de pandemia de coronavirus, Crăciunul era sărbătorit în familie, la Sandringham.

Prințul Philip, de urgență la spital. Boris Johnson i-a trimis urări

Soțul Reginei Elisabeta va petrece câteva zile în spital, motiv pentru care premierul britanis Boris Johnson i-a transmis ”cele mai bune urări”. Sursele anterior menționate precizează că Ducele de Edinburgh a avut o stare bună la internare.

În luna iunie a acestui an, prințul Philip urmează să împlinească 100 de ani.

Sursă foto: Dreamstime