Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la începutul acestui an la titlurile regale și la orice fel de pretenții care țin de monarhie. Cei doi s-au mutat prima oară în Canada, iar acum locuiesc în California, în Statele Unite ale Americii.

În ciuda faptului că au trecut aproape un an de când cei doi au luat această hotărâre, se pare că acum, au luat o nouă decizie crucială.

Mai exact, potrivit Daily Mail, deși termenul limită pentru „Megxit” este 31 martie 2021, Harry și Meghan sunt dispuși chiar să meargă în Marea Britanie pentru a negocia termenii unui nou acord.

Totuși, este luată în calcul și o discuție online. Adică, dacă discuțiile cu familia regală vor avea loc, acestea vor fi purtate în mediul online, iar Meghan Markle ar putea participa și ea.

Meghan și Harry vor să mai participe la câteva evenimente

De celalată parte însă, este de așteptat că Harry să se deplaseze la Londra pentru a discuta despre această prelungire a termenului. De menționat este faptul că, fostul cuplu regal doreşte să participe la trei mari evenimente ce vor avea loc anul viitor.

Este vorba despre ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, care va împlini 95 de ani la data de 21 aprilie, și ziua de naștere a lui Filip, duce de Edinburgh, bunicul lui Harry, care va aniversa 100 de ani la data de 10 iunie.

De asemenea, tot în 2021 va fi dezvelită o statuie a prințesei Diana, mama lui Harry și a fratelui său William, decedată în 1997, din cauza unui accident de mașină produs la Paris.

Andrew Morton, biograf al familiei regale, a anunțat: „Lucrurile s-au mai calmat în ultima perioadă. Chiar dacă se vor purta discuții pe Zoom, Harry vrea să vorbească și față în față cu familia sa. El a fost în contact cu regina mai des decât ar crede unii”.