Prințul Harry, rănit și furios!

Duncan Larcombe susține că Prințul Harry s-a simțit „rănit și furios” pentru felul în care Meghan Markle a fost tratată de rudele sale. Totuși, expertul regal este de părere că Harry regretă faptul că soția sa s-a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey, conform informațiilor transmise de dailymail.co.uk

De asemenea, autorul spune că ducele de Sussex are tendința de a acționa impulsiv și a amintit un moment în care acesta a fost protagonistul unei scene din 2008, când și-a ieșit din minți, la un eveniment ținut de Peter Phillps.

Relația dintre William și Harry

Trebuie menționat și faptul că expertul nu prevede o împăcare prea rapidă între Prințul Harry și Prințul William. Amintim că acesta este și biograful prințesei Diana,

„El este un om dintr-o bucată, acționează în funcție de emoții”, a dezvăluit Duncan Larcombe, potrivit sursei menționate.

Totodată, Larcombe susține că Prințul Harry a fost furios și rănit de felul în care familia sa s-a purtat cu Meghan Markle.

„Acum înfruntă consecințele. Eu cred că regretă interviul pe care l-a acordat. Și poate și decizia de a renunța la rolurile regale”, a completat expertul regal.

Prințul Harry și Meghan Markle regretă controversatul interviu?

Ducii de Sussex regretă interviul acordat renumitei prezentatoare Oprah Winfrey, în contextul în care acesta a fost difuzat când soțul Reginei se afla în spital.

Totuși, cei doi au explicat că nu au putut controla sub nicio formă când interviul urma să fie publicat, explică o sursă a revistei Heat, preluată de thenews.com.pk

Respectul celor doi pentru Ducele de Edinburgh nu a fost niciodată pus sub semnul întrebării, după ce Prințul Harry a vorbit de mai multe despre dragostea sa pentru Prințul Philip.

Totuși, cei doi au subliniat că simțeau nevoia să transmită cele spuse în interviu, chiar dacă regretă situația în care se află acum. Astfel, Harry și Meghan își doresc ca „lucrurile să fi fost altfel” și spera că relația lor cu Prințul Charles, Prințul William și Kate să fie mai bune „într-o zi”.

Trebuie reamintit că, în interviul acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Prințul Harry și Meghan Markle au spus anumite lucruri care au șocat oamenii din toată lumea.