Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey a stârnit un val de nemulțumiri, atât din partea jurnaliștilor, cât și din partea criticilor. Acum însă, a venit și prima reacție oficială din partea Casei Regale, care se declară îngrijorată de cele declarate de ducii de Sussex.

Mai exact, potrivit BBC, Palatul Buckingham a anunțat că problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey sunt “îngrijorătoare” şi familia le va răspunde personal.

Totodată, în Palatul Buckingham a mai transmis că “amintirile pot fi diferite”, dar problemele sunt “luate foarte în serios”.

În ceea ce privește afirmațiile făcute de ducii de Sussex, Palatul a afirmat că familia regală este “întristată” să afle cât de provocatori au fost aceşti ani pentru cuplu.

Meghan Markle și prințul Harry rămân membri ai familiei

Interviul nu va schimba însă relația dintre ducii de Sussex și Casa Regală.

“Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei”, se mai arată în comunicat.

De menționat este faptul că, în cadrul unui interviu acordat de Meghan Markle şi prinţul Harry prezentatoarei vedete Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă bebeluşul, în prezent în vârstă de doi ani.

Ducii de Sussex nu au spus cine a deschis acest subiect, însă prinţul Harry i-a spus prezentatoarei că aceste declaraţii nu au fost făcute de către regină sau de prinţul consort.

Meghan Markle a mai adăugat la rândul său că prințul Harry a fost cel care i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea faţă de culoarea pe care urma să o aibă pielea copilului lor, pe când era însărcinată cu Archie, care împlineşte doi ani în mai.