Prețurile ar putea exploda în România! PSD: Sărăcirea românilor, singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis

Potrivit mesajului PSD, guvernarea actuală continua politica antipopulație prin scumpiri și pensii și salarii înghețate. PSD mai spune că Guvernul a promis că va proteja consumatorii, în special pe cei vulnerabili.

“Guvernarea Dreptei continuă politica anti-populație: scumpirile macină permanent puterea de cumpărare a oamenilor, mai ales că salariile și pensiile sunt înghețate!

Au promis că vor proteja consumatorii, mai ales pe cei vulnerabili și, în schimb, îngroapă milioane de români prin creșterea prețului energiei în urma liberalizării! Asta, deși ministrul liberal visa electoral chiar ieftiniri! Drama este că energie și combustibili mai scumpi înseamnă explozia tuturor prețurilor din economie!”, se arată în mesajul postat de PSD.

Cuvinte dure la adresa lui Iohannis și a lui Cîțu

În încheierea mesajului, reprezentanții Partidului Social Democrat au avut cuvinte dure la adresa președintelui Klaus Iohannis și a prim ministrului Florin Cîțu. Aceștia sunt de părere că cei mai importanți oameni în stat i-au făcut pe români să fie mai săraci.

”Sărăcirea românilor se dovedește singurul lucru bine făcut în România lui Cîțu și Iohannis!”, este mesajul, transmis, vineri, pe pagina de Facebook a PSD.