Fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj după declarațiile președintelui de la Palatul Cotroceni.

Acesta a spus că Klaus Iohannis minte și că face acest lucru destul de des în ultima perioadă.

„Dl Iohannis minte! O face destul de des în ultimul timp din dorința de a acoperi incompetența “Guvernului Meu”! O face din dorința de a păcăli românii și de a pune pe 6 decembrie mâna pe toată puterea!”, spune Călin Popescu Tăriceanu la începutul mesajului său.

A mințit despre cine a politizat conducerea SJU Piatra Neamț

Fostul premier este de părere că șeful statului a mințit marți cu privire la cine a politizat conducerea Spitalului Județean de Urgență de la Piatra Neamț.

”Astăzi a mințit despre cine a politizat conducerea spitalului de la Piatra Neamț! Realitatea este că cel care a început politizarea a fost “Guvernul Meu”! În data de 16 martie 2020 intră în vigoare starea de urgență. În data de 17 martie, doar o zi mai târziu, Ministrul Sănătății schimbă managerul de la Piatra Neamț, un respectat medic, cu Toader Mocanu, fost prefect și senator PDL de Neamț!”, spune Tăriceanu.

Un patron de pompe funebre pus în vârful SJU Piatra Neamț

”Pe 3 aprilie 2020 acesta este schimbat cu o altă persoană care, la rândul ei, este schimbată doar o săptămână mai târziu cu al treilea manager. Ca să pună bomboana pe colivă, cu o zi înainte de terminarea stării de urgență, Ministrul Sănătății îl pune în funcția de director al Spitalului Județean Neamț pe Marius Ghineț, patron de pompe funebre, membru PNL!”, mai scrie fostul premier.

Minciuna are picioare scurte

”Pe 17 mai Iohannis și Orban au bătut palma cu PSD și UDMR pe legea stării de alertă, o stare de urgență deghizată de fapt, în schimbul acceptării de către PNL ca directorii de spitale județene să continue să fie numiți de președinții consiliilor județene! Care sunt partidele care au președinți de Consilii Județene? Da, ați ghiciti! PNL, PSD și UDMR!

Domnule Iohannis, minciuna are picioare scurte, iar minciunile și incompetența “Guvernului Meu” se vor termina pe 6 decembrie!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook.