Nova Power & Gas, companie cu peste 14 ani de experiență în furnizarea de electricitate și gaz, are, conform comparatorului de oferte disponibil pe site-ul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, cel mai mic preț la gaze naturale, cu o ofertă de 65 lei + TVA/ MWh (preț garantat 6 luni, până la 31.12.2020) sau 69 lei + TVA/ MWh (preț garantat 12 luni, până la 30.06.2021) 

Prin trecerea la Nova Power & Gas, un consumator poate face o economie  lunară substanțială la facture de gaze, chiar și de 25% fața de prețurile anterioare reglementate. Și asta fără a schimba în niciun fel obiceiurile de consum.

Acest lucru, combinat cu posibilitatea de a schimba rapid furnizorul, online, din confortul casei, fără riscuri, aduce noi avantaje consumatorilor casnici.

Contractare simplă

La Nova Power & Gas, contractarea are loc exclusiv online, pe pagina http://novapg.ro/calculator. Tot procesul constă în câțiva pași simpli și intuitivi. Nu este necesară deplasarea de acasă sau alte formalități complicate.  

Pentru ca totul să fie cât mai clar, în calculatorul de ofertă accesibil la www.novapg.ro/calculator, utilizatorii își pot calcula prețul total prețul total, cu tarifele de transport și distribuție incluse, acestea fiind diferite de la o localitate la alta. 

Prețuri fixe, garantate 

Oricine trece la Nova Power & Gas poate opta între două prețuri garantate, iar acest aspect este important, mai ales în contextul în care prețul gazelor naturale nu mai este reglementat, ci se formează, de acum, exclusiv pe baza principiilor unei piețe concurențiale, de cerere și ofertă.

“În piața de energie și gaze, diferența principală vine din prețuri, nivelul de încredere pe care îl generezi și confortul pe care îl oferi în relația cu consumatorii. Nova Power & Gas își propune să joace extrem de activ în competiția pentru cel mai mic preț și perioade garantate, care să ofere siguranță și confort consumatorului. În prezent, suntem printre puținii furnizori din piață care oferim posibilitatea de contractare 100% online și vom investi în continuare în cât mai multe instrumente pentru o experiență complet digitalizată, de tip self-service”, declară Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas.

Fără riscuri la migrarea către alt furnizor

Liberalizarea aduce mai mult avantaje și condiții favorabile pentru consumatori. Un lucru esențial de avut în vedere, de fiecare utilizator: schimbarea furnizorului și trecerea de la orice altă companie la Nova Power & Gas nu implică niciun fel de riscuri de întreruperi în furnizarea de gaze. Mai mult, nu există riscuri nici în ceea ce privește asigurarea prețului, atât timp cât clientul semnează un contract de furnizare cu un furnizor autorizat.

Companie românească, activă pe piața de energie electrică și gaze naturale de 14 ani, Nova Power & Gas răspunde nevoilor consumatorilor printr-o ofertă integrată de servicii, cu accent principal pe eficientizarea costurilor.  Pe lângă activitatea de furnizare, compania deține și operează mai multe rețele de distribuție de gaze naturale și parcuri fotovoltaice, fiind unul dintre investitorii activi în infrastructura de energie din România.