„Calitatea şi respectul pentru consumator au fost principalele ţinte ale afacerii. Suntem în faza de dezvoltare a afacerii, nu profitul este obiectivul principal. Reinvestim tot şi dezvoltăm afacerea permanent. Logo-ul firmei conţine fotografia reală a bunicii mele, care a avut gospodărie chiar în satul unde am deschis ferma de prepeliţe. Din respect şi dragoste faţă de bunica mea şi faţă de locuitorii din zonă care mă cunosc de când eram copil, producem şi livrăm numai produse de calitate, naturale”, se laudă Lucian Stancu (37 de ani), proprietarul Fermei Bunicii din Băbeni, Vâlcea.
Mai multe pe agrointel.ro
Oul de prepeliţă măreşte IQ-ul şi virilitatea consumatorilor, dar şi conturile lui Lucian Stancu, crescător care vinde un milion din primul an

25 aprilie 2013, 14:02
Ultima modificare în 25 aprilie 2013, 17:02
Afacerea cu prepeliţe are nevoie de numai un sfert de hectar. Într-un an de zile, o fermă de prepeliţe amplasată la marginea unei păduri din localitatea Băbeni, judeţul Vâcea, pe un teren de 2.500 de metri pătraţi a ajuns la un vârf al producţiei zilnice de 10.000 de ouă. Afacerea merge atât de bine încât proprietarul a deschis un abator de mare capacitate şi urmează să deschidă peste câteva săptămâni, o hală de procesare pentru specialităţi culinare din ouă şi carne de prepeliţă.