Oana Mizil s-a refugiat pe litoralul românesc unde petrece momente inedite fără Marian Vanghelie. Ea pare decisă mai mult ca niciodată să arate întregii lumi că lucrurile nu mai sunt chiar la fel ca în urmă cu trei săptămâni. Atunci, Oana Mizil ajungea la spital, cu urme de lovituri în zona feței.

Ea a ajuns și la poliție și a acuzat că a fost agresată de cel cu care împarte de ani buni și momente plăcute dar și pe cele mai puțin plăcute.

Acum, Oana Mizil a decis să se refacă la mare. Ea a fost văzută la Mamaia cu prieteni, cu copilul dar fără primarul Sectorului 5. Mai mult chiar, în absența acestuia, Oana a afișat poziții demne de invidiat. Ea a ales să atragă toate privirile turiștilor și și-a expus din plin, trupul la soare. Iubita lui Marian Vaghelie a vrut să profite la maximum de zilele însorite de la Mamaia și a decis că trebuie să se bronzeze uniform. În prima fază, jurnaliștii de la cancan.ro au suprins imagini cu Oana Mizil asezată pe șezlong, pe burtă. Imaginea face cât o mie de cuvinte, iar toți cei aflați în jurul ei au putut observa un corp bine conturat. După ce a stat cât a putut suporta căldura dogoritoare a razelor de soare, Oana Mizil s-a îmbrăcat cu hainele de plajă.

Ce a făcut Oana Mizil fără Marian Vanghelie

Oana Mizil pare destul de relaxată, în ciuda momentelor tensionate trăite alături de Marian Vanghelie. Motivul poate fi legat și de cererea inedită făcută de fostul primar al Sectorului 5. După ce ar fi agresat-o pe cea cu care își împarte viața și casa, Marian Vanghelie a decis că este momentul să îi ofere acesteia dovada supremă de iubire. Astfel încât, după ce a trecut pe la spital și poliție, Oana Mizil va ajunge în biserică.

Asta pentru că fostul edil a anunțat că vrea să se căsătorească. El a mai spus că vor petrece o lună de zile la mare, timp în care vor pune la punct toate detaliile unei nunți care ar urma să aibă loc într-un viitor apropiat.

 

(sursa foto: Cancan)