În 2021, Oana Lis a schimbat băcătăria cu salonul de înfrumusețare. Femeia a preferat să se răsfețe înainte de Crăciun, așa că a lăsat gătit pe seama oamenilor de la târgurile cu produse tradiționale românești.

„Sincer, nu (am făcut pregătiri speciale). M-am gătit. M-am dat cu ruj, m-am aranjat. Suntem doar două persoane. De multe ori, chiar dacă comandam mâncare sau primeam sau mai făceam şi eu, apuci să arunci, aşa că o să mâncăm strictul necesar, dar bineînţeles că o să gustăm din fiecare. Am fost la un târg de produse înainte să vin la cofetărie şi acolo poţi să cumperi de la ţărani absolut orice”, a spus Oana Lis.

Familia Lis așteaptă cu bucurie ziua sfântă de 25 decembrie, fapt ce se poate observa din zâmbetul mare al Oanei Lis și din strălucirea ochilor ei.

SURSA: www.romaniatv.net

Oana Lis, declație emoționantă despre soțul ei

Când toți copiii îl așteaptă pe Moș Crăciun cu cadouri, Oana Lis a zis că are deja tot ce își dorește. Aceasta a spus că cel mai minunat cadou este că poate petrece o mare sărbătoare cu Viorel Lis. Femeia este fericită că soțul ei s-a vindecat după ce a fost infectat cu Sars-Cov-2.

„Eu am doar un moş. N-are loc şi Moş Crăciun! Deja doi moşi nu mai vreau! O să ne facem mici cadouri, dar cel mai frumos cadou este că suntem în viaţă. După perioada COVID credeam că Viorel nu o să faţă la vârsta lui şi cu problemele lui. Chiar a întinerit acum! Nu mai arată de 78. Arată de 75 de ani. Bineînţeles că e este greu. Boala asta lasă urmări. Nu e o boală cu care să glumeşti, dar ne bucurăm că ne-a dat Dumnezeu momente iarăşi împreună. Încă un Crăciun împreună.

Sunt într-o stare de fericire. Nu am motive extraordinare. N-am câştigat la loto încă! Din puţinul meu, îmi place să ofer cadouri, o să mă întâlnesc cu prieteni să fac cadouri. Asta de frumuseţea Crăciunului, să oferi!”, a spus aceasta.

Oana Lis, „terapie” în cofetărie

Desigur, ca orice femeie, pe lângă prezența soțul ei, fiecare vrea și ceva dulce și aromat de Crăciun. Motiv pentru care Oana Lis a făcut o sesiune de „terapie” în cofetărie.

„Sunt acum într-un loc unde e terapie pentru mine, între prăjiturici, torturi, dulciuri. Chiar după perioada grea, după acest an greu, aveam nevoie să mă îndulcesc puţin şi cred că cu toţii avem nevoie să ne bucurăm şi să avem ce pune pe masă, indiferent că e făcut de noi sau e cumpărat”, a spus aceasta pentru romaniatv.net.