O vedetă din România, în stare critică. A fost lovită puternic de varianta Delta: Abia pot sta în picioare

Aceasta a povestit, în lacrimi, că trece printr-o situație extrem de dificilă. Potrivit celor spuse, aceasta abia poate sta în picioare după ce virusul i-a atacat plămânii și rinichii.

„Este foarte greu, foarte greu, extrem de greu! Nu este de joacă! Luați-l în serios, faceți vaccinul, aveți grijă, că e foarte periculos virusul ăsta! Te distruge, îți distruge tot în organism!

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc! Azi este a noua zi și este foarte greu! Abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă…

Este foarte greu! Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu! Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas… Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, a transmis Alina Pușcău într-un video postat pe rețelele sociale.

Modelul Alina Pușcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu tulpina Delta: ”Mi-a distrus tot în organism!”

Se va transforma într-un monstru

Invitat la o emisiune a MSNBC, Anthony Fauci a fost întrebat despre viitorul pandemiei și posibilitatea ca situația să se agraveze.

”Există întotdeauna riscul ca, pe măsură ce avem o mai mare circulație a virusului în comunitate, să avem o acumulare de noi mutații pentru a ieși o variantă care este funcțional diferită de cele pe care le vedem acum”, a spus dr. Anthony Fauci.

Specialistul susține că varianta Delta riscă să se transforme intr-un ”monstru”.

„Unul dintre motivele pentru care vrem să ne asigurăm că vom vaccina cât mai mulți oameni este că virușii nu vor suferi mutații dacă nu au posibilitatea să se răspândească și să se replice”, a spus el.

Sursă foto: Dreamstime