Iulia Albu renunță la colaborarea cu ProTv. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, vedeta anunță că rubrica proprie pe care o avea în fiecare zi de marți în cadrul emisiunii ”La Măruță”, nu va mai exista.

Amintim faptul că din 2018 și până în prezent, ținutele vedetelor erau comentate la rubrica „Marțea Neagră cu Iulia Albu” din emisiunea lui Cătălin Măruță. Criticul de modă a anunțat acum că se retrage, adăugând că va începe un nou proiect, însă fără a oferi precizări în acest sens.

Totodată, Iulia Albu a ținut să mulțumească echipei ProTv pentru cei patru ani petrecuți împreună. Vedeta le-a mulțumit în același timp și telespectatorilor care au urmărit-o în fiecare ediție.

Iulia Albu pleacă de la Pro TV

„A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv.

Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? 💣 Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a transmis Iulia Albu pe rețelele de socializare

Fanii vedetei au reacționat imediat. Unele persoane i-au scris vedetei că se bucură de faptul că încheie colaborarea, ea meritând ceva mult mai bun, pe când alții au întrebat-o unde va putea fi văzută de acum.

„Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun. (…) Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcaresc. (…) Și unde te urmărim? De acum încolo?”, au scris câțiva dintre ei în mediul online.

De menționat este fatpul că vedeta nu a răspuns încă întrebărilor urmăritorilor, dar într-un podcast a dezvăluit recent că în toamna acestui an urmează să lanseze o campanie.