Ccifrele date publicității ieri demonstrau că respectivul grupul de hackeri a sustras o serie de adrese și date personale ale unor membri ai agenției Stratfor. Per total, 221 de oficiali militari britanici și 242 de membri ai NATO au fost victimele acestui demers, precum și consilieri ai Joint Intelligence Organisation, un organism care se ocupă de informațiile sensibile pentru premierul britanic David Cameron. În total, 19.000 de adrese electronice aparținând personalului militar american au fost divulgate.
Ultimele cifre indică însă un total de 860.000 de adrese de mail și conturi de clienți compromise de grupul Anonymus și postate online. De asemenea, informațiile personale aferente cardurilor de credit a 10.800 de persoane au fost utilizate sub pretextul organizării unei donații de un milion de lire sterline pentru diverse instituții de caritate. În afară de membrii NATO, hackerii au atacat și adresele unor oficiali ai instituțiilor financiare internaționale, confirmate până acum fiind adresele a 39 de oficiali ai BERD.
Mai mult, în ultimele zile, diverși membri ai Stratfor primesc emailuri false semnate de președintele agenției. De aceea, recomandarea celor de la Stratfor este ca orice informație de acest gen să fie tratată cu mare precauție, iar cei ale căror adrese și informații aferente cardurilor au fost atinse să își anuleze complet cardurile de credit. Agenția Stratfor, cu sediul în Texas, este specializată în probleme de securitate și politică externă.