Nu există nicio alianță între AUR și USR. George Simion: Noi profităm de cei de la USR

Invitat la ”Sinteza Zilei”, George Simion a vorbit despre ceea ce se întâmplă acum pe scena politică. Acesta a precizat că AUR nu are nicio alianță cu USR, și că, de fapt, profită de aceștia.

„Nu avem nicio alianţă cu USR. Noi profităm de cei de la USR. Dacă vor să îşi dea foc la valiză, dacă vor să plece, dacă vor să îşi dea jos guvernul, foarte bine, suntem bucuroşi. Bravo, dragii noştri neomarxiști! Plecaţi, la revedere! USR urmărește să conducă România fără Florin Cîțu. Noi urmărim ca USR să plece de la guvernare”, a spus George Simion, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

”Inițiem moțiunea de cenzură”

George Simion a mai spus că AUR inițiază moțiunea de cenzură deoarece nimeni nu are curajul să o facă și să insiste pentru a-l da jos pe Florin Cîțu. Mai mult decât atât, liderul AUR anunță că dorește suspendarea președintelui.

George Simion a mai declarat că discuțiile despre suspendarea președintelui le-a avut doar cu Partidul Social Democrat.

„Iniţiem moţiunea de cenzură pentru că nimeni nu are bărbăţia să o facă şi să insiste pentru a-l da jos pe Florin Cîțu. O să ne luptăm, după ce moare de „mâna politică” a noastră Florin Cîțu –  nu o să mai ajungă la niciun Congres, nu va fi preşedintele PNL. În momentul ăsta, acesta este primul pas. Al doilea pas poate să fie suspendarea preşedintelui. Discuţiile despre suspendarea preşedintelui am purtat-o doar cu cei de la PSD care, în momentul în care au auzit de asta, au sărit ca arşi acum”, a mai spus Simion.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica