Simona Halep a început să joacă golf de plăcere

La invitația fostului ei antrenor de tenis, Darren Cahill, Simona Halep s-a apucat să joace golf. A început să îi placă, chiar dacă, la început, i s-a părut un sport plictisitor.

„Greu de spus, pasiune, dar am început să joc golf și a început să îmi placă. Mi se părea foarte plictisitor când îmi povestea Darren, că el joacă foarte bine. Și îmi spunea că o să-ți placă, o să-ți placă. Nu-mi plăcea, dar acum am început să joc. De plăcere joc, nu pot să zic că joc bine, dar mai nimeresc din când în când,” a zis ea pentru sport.ro.

Darren Cahill
Darren Cahill (SURSA FOTO: Dreamstime)

Simona Halep va juca un meci demonstrativ pe 15 iunie

Simona Halep își va face apariția pe terenul de tenis în cadrul Sports Festival. Sportiva va participa la un meci de tenis demonstrativ alături de Andre Agassi și Steffi Graf. Meciul lor va avea loc pe data de 15 iunie 2024 la Cluj-Napoca, Cluj. Într-un meci de dublu, Andre Agassi și Steffi Graf se vor confrunta cu ea și Andrei Pavel.

„A fost o surpriză și pentru mine, foarte mare, mai ales că s-au gândit la mine în această perioadă care nu este ușoară deloc. Mă bucur tare mult de venirea lui Steffi Graf și Andre Agassi, am avut șansa să îi întâlnesc și să am discuții cu ei despre tenis, emoții, presiune, la Las Vegas, împreună cu Darren. M-am bucurat din suflet că am șansa să împart terenul cu ei aici, în România, la noi”, a recunoscut sportiva.

Andre Agassi Steffi Graf
Andre Agassi Steffi Graf (SURSA FOTO: Facebook, Stefanie Graf)

Simona Halep se știe din 2016 cu Andre Agassi si Steffi Graf

Această nu este prima întâlnire a Simonei Halep cu cei doi mari campioni ai tenisului profesionist. Ea a avut șansa să se antreneze cu ei în anul 2016, printr-o întâlnire intermediată de Darren Cahill.

Cei doi i-au oferit un sfat extrem de valoros, care a contribuit semnificativ la menținerea sa în elita tenisului feminin. Simona Halep a recunoscut că întâlnirea cu cei doi a avut un impact semnificativ asupra sa. A fost de ajutor mai ales din punct de vedere mental deoarece întotdeauna a fost o persoană emotivă, în special atunci când trebuia să-și apere punctele. Cei doi campioni au luat-o pe terenul de tenis și i-au zis: „Păi, dacă ai jucat o dată bine și ai fost în stare să câștigi turneul respectiv, înseamnă că poți să o faci și a doua oară. Așa să te gândești mereu!”. Ea a reflectat ceva timp la sfatul primit. A fost mult mai ușor pentru ea să rămână pozitivă atunci când avea de apărat puncte.