Mesajul lui Traian Rebedea a fost scris pe Facebook și îl are ca țintă pe Allen Coliban, noul primar al Brașovului

„Dl. Coliban, aproape 20 de ani ati mintit ca sunteti absolvent al A&C. Acum stergeti repede urmele?

Ma intreb daca un om care minte de 17+ ani este un #omnou, care va aduce schimbare reala in Romania. Si oare mai este intreg la cap sau este un om frustrat, daca a trebuit sa minta atata timp. Va dati seama ca poate acum afla toata rudele si cunostintele sale adevarul”, a scris Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din București.

Acesta nu este singurului atac lansat la adresa lui Allen Coliban

Trebuie menționat că, în urmă cu câteva zile, Traian Rebedea a scris un alt mesaj la adresa membrului USR.

„Este adevarat oare ca noul Primar din Brașov minte legat de facultatea absolvita? Daca este adevarat ca minte, vai de Romania fara hotie – pentru ca este o hotie sa minti ca ai o diploma”, a transmis profesorul.

USR crește ca-n povești

A fost dat publicității un nou sondaj de opinie. Realizat de IMAS la comanda Europa FM. Potrivit acestuia Alianţa USR Plus trece de 20% şi se apropie de PSD. În această lună, PSD creşte exact cât scade PNL, cu 2%. Doar Pro România şi UDMR ar mai trece pragul electoral.

Alianţa USR Plus înregistrează 20,4%. PNL scade 2 puncte procentuale şi e creditat cu 32,6% din voturi, faţă de 34,7 % în septembrie. PSD înregistrează o creştere similară cu scăderea liberalilor şi e creditat cu 21,7 la sută din opţiunile de vot.

Pro România rămâne aproximativ la acelaşi nivel: ar fi votat de 8,9% la sută dintre alegător. Ar mai trece pragul electoral doar UDMR – 5,1%, iar PMP, cu 4,8%, este la limită, ţinând cont de marja de eroare. ALDE e, de asemenea, în acest sondaj, cu 2,5 la sută, dar între timp a fuzionat cu Pro România.

La final ni se spune că sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 – 28 octombrie, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.