Noi momente de cascadorii râsului îi au în prim plan pe cei din PSD. Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă, alături de mai mulți membri ai Executivului, la conferința județeană a PSD Mehedinți pentru alegerea conducerii organizației.

Pe lângă voturile în unanimitate s-au făcut remarcați la conferință noi membri ai PSD cu ale lor gafe.

Alexandru Bălănescu: ”Am fost citat ca unul care sunt adeptul democrației adică conducerea de către popor (…) De aceea pentru prima oară de când sunt membru pentru 20 de ani există… Este nevoie de competiţie, altfel totul devine şablon şi nu rămâne decât să ne întoarcem la vechile obiceiuri, la unanimităţi (…)”.

Deputatul Vlad Bontea: ”Vă asigur că vom câştiga alegerile prezidenţiale aşa cum ne-am obişnuit şi v-am obişnuit”, în condițiile în care PSD a câștigat ultima oară alegerile prezidențiale în anul 2000.

Deputatul Alexandru Bălănescu: ”Să luăm ştartul în alegerile prezidenţiale şi cu tot entuziasmul să facem în aşa fel cel pentru care… cel care ne-a obstaculat tot timpul să realizăm obiectivele noastre, e vorba de actualul preşedinte Iohannis să piardă intrarea în Cotroceni fiindcă altfel iar va fi o stare conflictuală cum a mai fost, şi iar poporul va suporta anumite stângăcii dacă nu rârâisme ale celui care ar trebui să fie echidistant”

Președintele PSD Mehedinți: Dăncilă ”are și capacitatea și potențialul și determinarea de a candida în numele PSD sau în numele unei alianțe constituite în jurul PSD la funcția de președinte al României cu cele mai mari șanse”.

Viorica Dăncilă: ”Am încredere în preşedinţii de organizaţii şi am convingerea că intrăm în turul 2 deci nu luăm în calcul”.