Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună. Sunt acuzaţii extrem de grave la adresa premierului Florin Cîţu şi a politicii duse de către Executiv.

România va fi lovită grav

România va fi lovită grav. Şeful PSDMarcel Ciolacu, anunță că marți va purta un dialog cu reprezentanții sindicaliștilor din țară. Vrea să se consulte în privința bugetului național.

Mai mult, Ciolacu lansează acuzaţii extrem de grave la adresa actualului Guvern şi îl loveşte dur pe premierul Florin Cîţu.

„Mâine ne vom întâlni cu liderii principalelor confederații sindicale din țară pentru a ne consulta asupra principiilor pe care construim bugetul național alternativ, precum și pe indicatorii macroeconomici.

Ciolacu spune că austeritatea e o minciună

Datele noastre preliminare arată că este corect tot ceea ce mii de sindicaliști strigă de la începutul anului în stradă. Că austeritatea lui Cîțu este o minciună!

Că este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat!

Că împrumuturile aberante ale guvernaților s-au scurs în buzunarele clientelei de partid, la populație și firme neajungând nimic!

Nu au vrut să mărească alocațiile copiilor. Deși Germania, de ex., exact asta a făcut anul trecut, iar acum, în America, președintele Biden vrea să dea între 3.000 si 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil.

Nu au mărit salariile și pensile conform legii. În schimb, prietenii puterii s-au îmbogățit din tunurile cu măști, gen Unifarm sau Romarm, sau din furtul de tablă, vezi Baronul de la Iași cercetat de DNA!

Nu au ajutat firmele locale. România a avut cel mai slab răspuns fiscal anti-pandemie din Europa. Doar promisiuni electorale, în realitate sprijinul concret nici măcar acum nu a ajuns la firmele afectate!

Românii trebuie să știe adevărul în privința finanțelor țării. Bani sunt și nu doar pentru clientela puterii!

Vom prezenta miercuri varianta noastră de buget, care demonstrează că sunt bani pentru a mări veniturile românilor și a ajuta masiv economia! Vom arăta că sănătatea poate și trebuie finanțată suplimentar! Vom explica românilor cum România se poate dezvolta prin stimularefinanciară și nu prin austeritate fiscală!”, a spus Marcel Ciolacu pe o reţea de socializare.