Proprietatea, în suprafaţă totală de cca 27.000 mp, include fabrica şi un teren, fiind plasate în localitatea Chişineu Criş în judeţul Arad. Tranzacţia de vânzare-cumpărare a fostintermediată de JLL, care a reprezentat proprietarul.

În prezent , Kromberg& Schubert operează patru centre în vestul şi centrul României (Sibiu, Mediaş, Timişoara şi Chişineu Criş). Fabricile lor produc sisteme electrice de înaltă calitate pentru industria de automobile. În timpul activităţii în România, compania a contribuit la dezvoltarea comunităţilor locale, prin investiţii financiare, logistice şi umane, generând noi locuri de muncă şi oferind instruire şi condiții de lucru occidentale pentru angajați.

"Proximitatea faţă de coridoarele pan-europene, precum şi existenţa inginerilor şi a muncitorilor înalt calificaţi în regiunea de Vest a României constituie argumente solide pentru companiile de producţie străine, precum şi pentru investitori pentru extinderea activităţii în România. Această tranzacţie demonstrează încrederea companiei germane în potenţialul pe termen lung al pieţei industriale româneşti şi al pieţei forței de muncă şi ne așteptăm la intrarea unor noi jucători în perioada următoare. Suntem în prezent în discuţii cu alte companii care explorează această posibilitate. Reprezentanţii companiei Kromberg& Schubert sunt foartemulţumiţi de performanţele productive obţinute în România de-a lungulanilor, aşa că au decis să îşi stabilească permanent operaţiunilelor în Chişineu Criş,pentru a suplimenta capacitățile actuale de producție. Faptul că dispun deja  de angajați instruiți și infrastructura dezvoltată şi adaptată nevoilor lor, a constituit argumentul forte pentru cumpărarea proprietăţii actuale, în locul schimbării amplasamentului", a declarat Cristina Pop, directoare a departamentului industrial al JLL.