Este vorba despre realizatoarea emisiunii ”În premieră”, Carmen Avram. Potrivit surselor G4media.ro, PSD ar măsura-o în sondaje pe jurnalistă.

Până în momentul de față, Carmen Avram nu a declarat nimic despre acest subiect și nu se știe dacă ar accepta o astfel de propunere.

Alte nume vehiculate pe lista PSD ar fi: Ioan Mircea Pașcu (europarlamentar), Dan Nica (europarlamentar), Natalia Intotero (ministru pentru românii de pretutindeni), Maria Grapini (europarlamentar), preotul Chris Terhes, Dragoș Benea (liderul PSD Bacău), Doina Pană (fost ministru al apelor și pădurilor) și posibil Ilan Laufer (fost ministru pentru mediul de afaceri).

De asemenea, Liviu Dragnea îl vrea pe listă pe Claudiu Manda.

„Ce îmi doresc pentru europarlamentare e să avem o listă de candidaţi, patrioţi, care să fie patrioţi în Europa, ca să se bată pentru România, să sprijine mai multe fonduri UE şi să se implice în interesul major al acestei ţări. Nu am promis niciun loc la nimeni. Dar mi-aş dori ca pe această listă să fie Claudiu Manda şi o să îl sprijin în partid pentru asta, pentru că ştiu că e un om care se bate şi e fără frică.”, a declarat, duminică, Liviu Dragnea.