Mihaela Rădulescu trece prim momente grele: M-am obișnuit cu goliciunea. Cu ce probleme se confruntă vedeta

În cadrul unui interviu oferit pentru evz.ro, Mihaela Rădulescu a vorbit despre plecarea fiului ei în Statele Unite ale Americii (SUA) pentru a studia la o universitate de acolo. Vedeta a precizat că deși este conștientă de faptul că fiul ei nu mai este copilul timid pe care încerca să îl țină cât mai mult în brațe, dar a subliniat că nu este complet pregătită pentru plecarea lui de acasă.

„Am început mai demult să simt că s-a făcut așa mare. Din momentul în care m-a depășit la înălțime și am început să mă tot uit în sus. Cumva noi, mamele, tot avem senzația că ei încă trebuie să mai fie mici, acolo undeva. Între timp nu mai pot să-l iau în brațe așa mult, când stau lângă el văd un picior măsura 44, adică toate schimbările astea, deși se întâmplau acolo în timp, le vezi așa parcă dintr-o dată.

M-am obișnuit și cu asta. Sigur că am nostalgia în care tot mă gândesc ce mișto era când mic sau ce dor îmi e să mai pot să-l strâng în brațe. E o altă etapă, trece și nostalgia, privesc cu toată atenția ce se întâmplă cu el la vârsta sta, ce îi place, cine e, începe să-și contureze personalitatea de om mare. E la fel de fascinantă și etapa asta, doar că e un pic mai dură pentru mamele ca mine, care sunt obișnuite să fie acolo la smotoceală permanentă”, a povestit Mihaela Rădulescu.

”Mă antrenez pentru plecarea lui de acasă”

Chiar dacă fiul divei de Monaco a decis să studieze la o universitate de peste ocean, Mihaela Rădulescu spune că se pregătește pentru momentul când Ayan va pleca din casa în care a copilărit.

Vedeta de la Pro TV mai spune că s-a obișnuit cu goliciunea din camera lui, însă spune că îi este foarte greu.

„Mă antrenez pentru plecarea lui de acasă. El a plecat deja la o altă școală, în America, și deja primul pas e făcut. Deja sunt obișnuită cu goliciunea din camera lui și din casă, dar vine în fiecare vacanță, mă duc destul de des și eu în vizită. Încet-încet mă pregătesc mai mult eu decât el de plecarea lui de acasă pentru că întotdeauna e mai greu pentru părinți, pentru ei e simplu și oricum sunt cuceriți de tot ce li se întâmplă. Mă antrenez, sunt pe drumul cel bun, reușesc să supraviețuiesc câteodată și o lună fără el, e foarte greu, dar încerc”, a mai spus vedeta.