Mirela Vaida a realizat o schimbare nemaipomenită de look! Cum și-a surprins vedeta fanii?

„Ce ziceți? Să-l las așa?”, și-a întrebat Mirela Vaida în cadrul postării respective. Amintim că o poză cu noul look al prezentatoarei  poate fi vizualizată la finalul articolului.

„De cativa ani imi tot intind parul! Cu placa, cu feonul, cu peria, cu ce-o fi, dar sa fie intins! Zilnic coafat! Mi se parea ca parul cret ma maturizeaza, ma „coconeste” si, vezi Doamne, nici nu se mai poarta!! Pana deunazi cand am obosit si eu si el! L-am spalat, l-am zvantat si l-am dat cu un pic de spuma! Si gata! Iata ce a iesit! Ce ziceti? Sa-l las asa?”, a scris Mirela Vaida într-o postare realizată pe Facebook.

Mirela Vaida a dat marea lovitură!

Mirela Vaida a dat din nou marea lovitură la capitolul audienţe, la nivel naţional. Dacă luni după-amiază, Acces direct a avut o cădere inexplicabilă, acum lucrurile au revenit la normal. Antena 1 şi Acces direct au făcut legea pe tronsonul 17.00-19.00, fără nicio şansă pentru cei de la PRO TV şi Kanal D.

Mirela Vaida s-a dovedit a fi, din nou, reginal audienţelor cu emisiunea Acces direct, de la Antena 1. După accidentul de luni, în care a pierdut mai multe sloturi de audienţă în favoarea celor de la PRO TV, marţi s-a revenit la normal. Mirela Vaida şi Acces direct au fost din nou primii la audienţe, la nivel naţional.

Mirela Vaida şi-a făcut praf toţi adversarii, fără probleme. Chiar de la ora 17.00, când a început emisiunea, Acces direct a fost lider de audienţă, la nivel naţional. Ştirile PRO TV şi emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D nu au avut nicio şansă, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Acces direct a început ora 17.00 cu 4,7 rating, dar a urcat constant. A avut 5,4 şi chiar 6,5 pe toată durata orei, la mare distanţă de concurenţă. Ştirile PRO TV au fost pe locul secund, în timp ce Kanal D cu show-ul Puterea dragostei s-a clasat pe locul al treilea.

Sursă foto secundară: Facebook Mirela Vaida