Mirela Vaida s-a dovedit a fi, din nou, reginal audienţelor cu emisiunea Acces direct, de la Antena 1. După accidentul de luni, în care a pierdut mai multe sloturi de audienţă în favoarea celor de la PRO TV, marţi s-a revenit la normal. Mirela Vaida şi Acces direct au fost din nou primii la audienţe, la nivel naţional.

Mirela Vaida şi-a distrus toţi adversarii

Mirela Vaida şi-a făcut praf toţi adversarii, fără probleme. Chiar de la ora 17.00, când a început emisiunea, Acces direct a fost lider de audienţă, la nivel naţional. Ştirile PRO TV şi emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D nu au avut nicio şansă, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Acces direct a început ora 17.00 cu 4,7 rating, dar a urcat constant. A avut 5,4 şi chiar 6,5 pe toată durata orei, la mare distanţă de concurenţă. Ştirile PRO TV au fost pe locul secund, în timp ce Kanal D cu show-ul Puterea dragostei s-a clasat pe locul al treilea.

Mirela Vaida l-a bătut pe Cabral

De la ora 18.00 a început pe PRO TV emisiunea prezentată de către Cabral, Ce spun românii, iar la Kanal D a doua oră de show Puterea dragostei. Chiar şi aşa, cifrele de audienţă la nivel naţional au fost de partea Acces direct. 5,7 şi 6,2 pe primele două sloturi de audienţă, la distanţă de PRO TV şi Kanal D. Antena 1 a avut dublu faţă de Ce spun românii de pe PRO TV, emisiune prezentată de către Cabral.

O singură sincopă a avut Antena 1 cu Acces direct marţi după amiază. Pe intervalul 18.30-18.45, PRO TV a urcat pe primul loc cu o audienţă de 4,7, faţă de 4,4 cât a avut Antena 1. Kanal D a fost abia pe locul al treilea. Şi ultimul slot de audienţă al orei a aparţinut tot Antenei 1 cu Acces direct.

5,3 faţă de 4,5 cât a avut PRO TV pe slotul 18.45-19.00. Kanal D şi Puterea dragostei au fost tot pe locul al treilea, ca în tot intervalul 17.00-19.00.