Celebra prezentatoare de la Antena 1, Mirela Vaida, a șocat pe toată lumea. Ea s-a trezit în platoul emisiunii cu o femeie dezbrăcată. Șocul nu s-a produs doar în acest moment, ci mai ales când prezența de sex feminin a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida. Imediat s-a instalat panica la Antena 1. Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Ulterior, Vaida a susținut, vizibil afectată, că nu are habar cine este persoana care a atacat-o. În plus, vedeta Acces Direct a susținut  că se teme pentru viața ei. Vaida a dezvăluit că în ultima perioadă ar fi fost ținta unor ameninţări lansate de o persoană care se recomanda Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Scena petrecută la Acces Direct a ridicat unora anumite semne de întrebare. Mulți au susținut că episodul petrecut la Antena 1 nu ar fi decât parte a unei regii menite să ridice audiența postului tv.

Mirela Vaida a negat categoric ca acest incident să fie unul fals.

”Nu există aşa ceva. Vreodată în viaţa mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu!

E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte şi spun sincer, că îmi este teamă de multe ori, ca cei pe care îi interpelăm, pentru că asta este natura presei, sau pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem, îmi este teamă să nu aibă o astfel de răzbunări. În acest moment, mie îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida, detalii importante despre ceea ce se petrece la Acces Direct

Trebuie amintit că nu este pentru prima dată când Vaida este acuzată că ar fi pus la cale emisiuni regizate tocmai în acest scop. La un moment dat, după ce s-a aflat că noul coronavirus a pătruns și în platourile Acces Direct, Vaida a vebit cu explicații. Vedeta a vobit pe larg despre ceea ce se petrecea la Antena 1, după ce emisiunea pe care o realia a fost suspendată. Totul s-a întâmplat după ce Vulpița, Viorel, dar și doi membri ai echipei au fost confirmați pozitivi cu noul coronavirus.

Mirela Vaida a răspus celor au susținut că totul este aranjat și că, de fapt, nimeni din echipă nu ar avea coronavirus. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează.

Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a mai spus Mirela Vaida, la acel moment, pe Instagram.

În context, trebuie subliniat că în repetate rânduri s-a susținut că unele momente cu Viorel și Vulpița au fost trucate și că totul nu ar fi fost decât o regie pentru a crește audiența.