Probleme imense pentru celebra prezentatoare a Antenei 1, Mirela Vaida. Vedeta s-a decis să dea cărțile pe față și să spună ce se întâmplă, cu adevărat în culise.

Mirela Vaida trece printr-un adevărat coșmar după ce s-a aflat că noul coronavirus a pătruns și în platourile Acces Direct. Vedeta a venit cu noi dezvăluiri după ce emisiunea care rupea audiențele a fost momentan suspendată. Totul s-a întâmplat după ce Vulpița, Viorel, dar și doi membri ai echipei au fost confirmați pozitivi cu noul coronavirus.

”Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă”, a dezvăluit Vaida pe o rețea de socializare.

Mai mult, vedeta le-a dat un mesaj fanilor, dar i-a atacat și pe contestatarii ei care spun că totul este aranjat și că, de fapt, nimeni din echipă nu ar avea coronavirus. „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină.

Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol! Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii.

Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a mai spus Mirela Vaida pe Instagram.