Mirela Vaida a continuat, pe parcursul zilei de vineri, să dea detalii despre coșmarul prin care a trecut. Ea a făcut o serie de declarații, la Antena 3, despre femeie care a agresat-o chiar în timpul emisiunii Acces Direct. Trebuie amintit că persoana de sex feminin a intrat în platou și a aruncat cu o pietră în realizatoarea emisiunii. Vaida a susținut, vizibil afectată, că nu știe cine este și ce vrea persoana care a atacat-o.

Ulterior, Mirela Vaida a dezvăluit, șocată, ce s-a descoperit chiar la intrare. Potrivit prezentatoarei tv, femeia pregătise o sacoşă plină cu pietre pe care a lăsat-o la intrare. Mirela Vaida a susținut, printre lacrimi, că se teme pentru viaţa ei.

Mai mult chiar, ea susține că ar primit o serie de amenințăr. În acest moment, Vaida se teme pentru viața ei. Potrivit vedetei tv, în ultima vreme au existat mai multe ameninţări de la o persoană care se recomanda Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

Între timp, poliţiştii au reuşit să o identifice pe femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida. Este vorba despre o femeie din judeţul Iaşi. De asemenea, poliţiştii au ajuns la sediul emisiunii Acces Direct şi fac verificări pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul.

În momentul în care a recurs la acel gest extrem, femeia a revendicat şi o sumă de bani. Din fericire, staff-ul de la Acces Direct a reuşit să o imobilizeze pe agresoare.

Trebuie subliniat că mulți dintre cei care au urmărit întreaga scenă s-au întrebat dacă nu cumva episodul halucinant a fost pus la cale. Astfel, au existat voci care au susținut că ceea ce s-a întâmplat la Antena 1 nu ar fi decât parte a unei regii menite să ridice audiența postului tv.

Vedeta Mirela Vaida a negat categoric ca acest incident să fie unul fals.