Mirela Vaida a dat marea lovitură! Vedeta a făcut totul public. Doar așa poți rezista

Mirela Vaida a dat marea lovitură! Vedeta a făcut totul public. Doar așa poți rezista
Mirela Vaida a dat marea lovitură. Vedeta celor de la Antena 1 a făcut totul public. Aflată mereu în topul audiențelor cu emisiunea Acces Direct, Mirela a mai bifat o reușită importantă. Chiar ea s-a decis să facă dezvăluiri complete.

Mirela Vaida rupe toate audiențele în două. Vedeta celor de la Antena 1 se află în fiecare zi în top și își spulberă concurența. Acces Direct este mereu pe primul loc, în intervalul său orar. Mai nou, cei de la Antena 1 au decis să pătrundă și în weekend cu emisiunea.

Mirela Vaida a dat marea lovitură!

Ca o completare a succesului ei formidabil de pe micile ecrane, Mirela Vaida mai dă o nouă lovitură. Aceasta a fost inclusă de către Revista Capital în Top 100 femei de succes. Chiar vedeta a făcut totul public pe o rețea e socializare.

Extrem de încântată de această reușită, Mirela Vaida a dezvăluit cum a reușit să spulbere toate audiențele cu emisiunea Acces Direct. „Am fost inclusa de catre Revista Capital in “Top 100 femei de succes” editia 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorata sa ma aflu in acest top, alaturi de personalitati feminine din Romania, care au facut, in domeniul lor de activitate, performanta!!

Dincolo de ceea ce se vede, in spatele rezultatelor stau o munca si o determinare uriasa, alaturi de o echipa care nu are voie sa oboseasca niciodata!! Pentru ca doar asa poti rezista emisiunilor in direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas aproape!! Multumesc, Revista Capital! 💖🙏🎉💪🏆 Va imbratisez! #mirelavaida #revistacapital #top100 #femeidesucces #2020 #work #performance #massmedia #leader”, a scris vedeta Antenei 1 pe o rețea de socializare.

 Sunt experte în comunicare, au un dialog cu publicul excepțional și, foarte important, au cariere de succes. Ce ne-au oferit? O scurtă poveste despre viața profesională, o scurtă poveste din viața personală și acele sfaturi și amănunte minuțioase care par a fi secrete, dar de fapt sunt exclusivitățile pe care le căutăm pentru a ne apropia de ele.

Mirela Vaida este expertă în comunicare, are un dialog cu publicul excepțional și, foarte important, o carieră fabuloasă.

Ce se află în spatele slujbei pe care o are, cât de mult muncește să creeze ceea ce ne livrează în viața de zi cu zi și care este satisfacția pe care o câștigi într-o astfel de carieră sunt întrebări la care puteți găsi răspunsurile în „Top 100 femei de succes”.

În acest an aveți șansa de a descoperi cine sunt femeile din spatele imaginii, cu ce se ocupă în timpul lor liber și care sunt celelalte activități profesionale pe care le au. Așa cum ne-au arătat toate femeile de succes, niciuna dintre ele nu se oprește la o singură sarcină – au o pregătire multidisciplinară, sunt implicate în zeci de proiecte în societate și la finalul zilei, fac o diferență.

Capital Top 100 femei de succes, disponibil ACUM la punctele de difuzare a presei și online pe https://agoramag.ro/Capital-Top-100-femei-de-succes-2020

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am fost inclusa de catre Revista Capital in “Top 100 femei de succes” editia 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorata sa ma aflu in acest top, alaturi de personalitati feminine din Romania, care au facut, in domeniul lor de activitate, performanta!! Dincolo de ceea ce se vede, in spatele rezultatelor stau o munca si o determinare uriasa, alaturi de o echipa care nu are voie sa oboseasca niciodata!! Pentru ca doar asa poti rezista emisiunilor in direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas aproape!! Multumesc, Revista Capital! 💖🙏🎉💪🏆 Va imbratisez! #mirelavaida #revistacapital #top100 #femeidesucces #2020 #work #performance #massmedia #leader

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Etichete: , ,
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook