Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a lansat un atac dur la adresa fostei sale colege, jurnalista Oana Dimofte, după ce aceasta a postat un mesaj la adresa președintelui SUA, Donald Trump, după ce acesta s-a infectat cu COVID-19.

„Sal, Donald Trump, cf?”, a fost mesajul jurnalistei la adresa președintelui american, pentru care Mircea Badea a luat de-a dreptul foc.

Badea a distribuit postarea acesteia pe pagina sa de Facebook folosind un limbaj agresiv la adresa jurnalistei.

„Huidumă obeză şi sedentară, cu preocupări degenerate”

„Face bine Trump, lasă speranțele degenerate. Dacă n-a pățit nimic de la coronavirus o huidumă ca tine, obeză și sedentară, cu preocupări degenerate și aspirații maladive…. Să sperăm că nu i-a dat lui Biden de la progresiști, că ăla uită să-și ia pastilele…”, a reacționat Mircea Badea la postarea Oanei Dimofte.

Oana Dobre Dimofte a intrat în presă ca reporter pe domeniul politic la Curentul, iar după patru ani, a devenit reporter special la Evenimentul Zilei, unde a avut și cinci deplasări în zona de război precum Irak și Afganistan.

După Evz, jurnalista a intrat în televiziune și a lucrat la Realitatea TV și, ulterior, la Antena 3, unde a fost colaborator. În 2014, a fost la Digi24, unde a lucrat la proiectul „România furată”.

În prezent aceasta se ocupă de platforma educațieprivată.ro care acoperă subiecte din zona educațională și a fost lansată în anul 2018 de jurnalistă și Dan Dimofte. De asemenea, Oana Dimofte scrie și pentru Dilema Veche.