Mircea Badea a avut o reacție categorică, la Antena 3, în contextul întăririi prezenței militare a Rusiei la granița cu Ucraina. El a plecat de la premisa că intră Putin “cu trenurile alea de le defilează ostentativ și intră în Ucraina”.

”Noi suntem români, nu existăm. Nu știu de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm”, a arătat Mircea Badea la Antena 3.

El a ținut să puncteze că nu înțelege de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm.

“Ne băgăm mult în seamă.Suntem foarte nebăgați în seamă și ne băgăm șa, în seamă, noi românii, noi așa, pe noi înșine. În sensul în care să presupun că intră Putin cu trenurile alea de le defilează ostentativ și intră în Ucraina. Să zicem. Ce treabă avem noi? Niciuna. Absolut niciuna. Păi că avem graniță cu Ucraina. Așa, și? Ce treabă avem noi cu treaba asta? Ce treabă avem noi cu relația cu Rusia, așa istoricește vorbind”, a susținut vedeta Antena 3.

Mircea Badea: Noi nu suntem în nicio linie

Mihai Gâdea a intervenit și a susținut că “atunci când ești de o parte, ai treabă pentru că ții cu partea aia”, plus că ești și în prima linie.

Imediat a venit și replica lui Badea, care a explicat că noi nu suntem în prima linie și că, de fapt, nu suntem în nicio linie, decât dacă ținem noi neapărat să fim într-o linie.

“Nu mai bine stăm noi așa, potoliți, gen Elveția”, a continuat Mircea Badea.

Haide să vedem ce facem noi, că nu avem practic de niciunele

Cei din studio i-au atras atenția că România este, totuși, țară NATO.

“Acum, dacă NATO pune niște trupe la noi, asta e, pune niște trupe la noi. Mai multă motorină de furat de către interlopii români. O să vină NATO cu niște trupe în România. N-am înțeles care e treaba noastră a românilor, să ne uităm ce face Putin. Lasă că se uită ăia de la NATO.

Haide să vedem ce facem noi. Că din ce înțeleg eu noi nu facem mare lucru în general. Adică ne c***m în fundul curții, cade școlili pe noi, n-avem practic de niciunele, n-avem căldură în case, noi ne uităm la Putin. Lasă-l băi nene pe Putin în treaba lui. Să se ocupe Stoltenberg, ăștia. Dar ce să se ocupe nea Gigel, să-și vadă de coada vacii. Anvergură de cocioc.”, a comentat Mircea Badea la Sinteza Zilei, în timpul pasei cu Mihai Gâdea.