Mircea Badea a avut o intervenție explozivă la Antena 3. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, Mircea Badea, a făcut o serie de comentarii, în stilul său caracteristic, marți seară la Sinteza Zilei. Invitat în studioul Sinteza Zilei, Mircea Badea a avut o revelație, prilej cu care i-a mulțumit președintelui Klaus Iohannis.

Mircea Badea a ținut să sublinize, ironic, că îi susține pe liberali, care la doar 20% au ajuns să-și subordoneze o țară întreagă. Vedeta Antena 3 nu l-a omis din ecuație nici pe Klaus Iohannis. El i-a mulțumit și președintelui României care i-ar predat predat cele mai importante lecții despre români.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a ținut să comenteze că avea cu totul alte percepții, greșite, iar Iohannis, pas cu pas, l-ar fi ghidat „pe drumul iluminării intelectuale”. Potrivit acestuia, acum poate să spună că i s-a luat ca o o beznă de pe ochi și a început să deslușească „încheieturile lucrurilor și ale românismului”.  „Sunt foarte încântat de asta!”, a punctat Mircea Badea.

Mircea Badea: Sunt foarte încântat de asta

„Eu susțin Partidul Național Liberal, nici n-am cum altfel că sunt urmașii lui Brătianu. Mi se pare absolut fabulos cum un partiduleț de 20% în forțaj și-a subordonat o țară întreagă. Asta e foarte tare, e foarte instructiv și mulțumesc Partidului Național Liberal că mă instruiește.

Eu am învățat foarte multe. Eu sunt foarte prost. Sunt cel mai prost om pe care îl cunosc, în măsura în care mă pot autocunoaște, și vreau chiar să mulțumesc președintelui Klaus Werner Iohannis care mi-a predat predat cele mai importante lecții despre români. Aveam cu totul alte percepții, greșite, și dânsul, pas cu pas, m-a ghidat pe drumul iluminării intelectuale și acum pot să spun că mi se ia ca o beznă de pe ochi, cum ar fi spus Marin Sorescu, și încep să deslușesc încheieturile lucrurilor și ale românismului. Sunt foarte încântat de asta!”

Sursa Foto: Mircea Badea/Facebook