Ali Pascal Mahvi (65 de ani) locuieşte într-un conac de 800.000 de dolari din Russell Township, Ohio, cu piscină în aer liber, grajduri şi un BMW şi un Lexus în garaj. 

În ultimii doi ani, el a pretins bonuri de masă în valoare de 300 de dolari pe lună şi s-a folosit de asigurările de sănătate pentru a-şi finanţa spitalizarea în urma unui atac de cord. 

Averea sa se bazează pe o proprietate dintr-o staţiune din Caraibe pe care tatăul său, un prinţ iranian, a dezvoltat-o cu ani în urmă. El spune că a rămas fără bani şi, aflat în imposibilitatea de a-şi vinde imobilul, a fost forţat să solicite ajutor social pentru soţia sa şi cei trei copii adulţi. 

„Din exterior pare că aş trăi ca un rege. Dar vă asigur că nu sunt. A trebuit să-mi hrănesc familia“, a declarat el. 
Mahvi este investigat acum de poliţie, care consideră că şi-a ascuns activele imobiliare, precum şi mii de dolari împrumutaţi de la prietenii săi, pentru a pretinde bonuri de masă. 

Registrele bancare din perioada în care el a beneficiat de ajutor social – din martie 2014 până în februarie 2016 – arată că a cheltuit 4.600 de dolari pentru plata unei ipoteci, 567 de dolari pe un telefon mobil, 200 de dolari pentru mese la restaurantele locale şi 350 de dolari pentru cablu TV. 

Dar el îşi susţine nevinovăţia, pretinzând că şi-a vândut toate bijuteriile soţiei sale şi că a rămas cu 800 de dolari în bancă după ce a intrat în datorii ca urmare a prăbuşirii afacerii sale. 

SURSA: Daily Mail