Postul de televiziune Antena 3 începe anul 2021 cu încredere, cu planuri mari, dar și cu modificări în ceea ce privește structura de organizare.

Astfel, Adrian Ursu, care până acum ocupa funcția de director editorial, devine de acum director executiv, iar atribuțiile editoriale vor fi preluate chiar de către Mihai Gâdea, care este și director general.  

Mihai Gâdea le-a transmis colegilor săi gândul cu care pornește în acest an. Acesta este convins că postul de televiziune Antena 3 își poate atinge obiectivele împreună.

„Sunt convins că ştim cu toţii că putem să ne atingem obiectivele doar împreună. Echipa de conducere va lucra laolaltă astfel încât să ne bucurăm de recunoașterea publicului, de satisfacția reuşitelor profesionale și de atmosfera în care lucrăm, iar voi sunteţi cea mai bună echipa de jurnalişti din România!”

Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv

Proiectele de dezvoltare şi lansarea de noi linii de business sunt marile provocări pentru echipa Antena 3 în anul 2021. Modificări spectaculoase şi consistente în structura de conţinut impun şi adaptări pe măsură în schema şi sistemul de lucru interne, pentru a spori eficienţa şi competitivitatea, dar şi pentru a permite alocarea de timp şi resurse noilor planuri.

În consecinţă, începând din această lună, în structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale, Alin Romaşcan si Ela Ţane îşi vor continua atribuţiile de coordonare în domeniile Operaţional şi, respectiv, Administrare afaceri. Atribuţiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, Preşedinte – Director General.

„Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut”, a adăugat Mihai Gâdea.