Vlad Voiculescu a dat datele personale ale românilor testați către un ONG. Totul a ieșit la iveală (DOCUMENT)

În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, difuzată pe Antena 3, a fost prezentat în exclusivitate documentul care atestă că fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a furnizat datele personale ale românilor către un ONG.

Documentul mai arată că fostul ministru a refuzat ca Serviciul de Telecomunicații Speciale să realizeze o aplicație în care să fie introduse datele personale ale românilor care se testează cu test antigen rapid.

Datele personale furnizate către ONG sunt numele, prenumele, CNP-ul e-mailul, adresa și numărul de telefon al persoanelor testate cu test antigen rapid.

Cine a realizat, de fapt, aplicația

În schimb, aplicația a fost realizată de ONG-ul Geeks for Democracy, ONG la care au ajuns toate datele personale ale celor testați cu test antigen rapid. Este de menționat că acest ONG este unul dintre cele care au sprijinit, în stradă, hărțuind persoane, pe cei de la USR PLUS, notează antena3.ro.

Datele sunt stocate pe un server STS

În aceeași perioadă, Vlad Voiculescu a apelat la Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru a furniza un server pentru cei de la ONG-ul Geeks for Democracy. Așadar, datele românilor sunt stocate pe un server de la Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Sursă foto: Antena 3