Mihai Gâdea, vedeta celor de la Antena 3, şi-a uimit toţi fanii în această seară. Acesta nu s-a mai aflat la pupitrul emisiunii Sinteza Zilei, pe care o prezintă de ani întregi.

Mihai Gâdea nu a mai prezentat Sinteza Zilei

Mihai Gâdea nu a mai prezentat Sinteza Zilei în această seară. I-a luat locul o colegă a acestuia. Vedeta televiziunii de ştiri a plecat din Bucureşti tocmai în Valea Jiului, la protestul minerilor.

Mihai Gâdea, la protestul minerilor

Mihai Gâdea a fost la protestul minierilor din Valea Jiului. În lumina protestelor de la Lupeni, acolo unde zeci de mineri au ieşit din subteran după 7 zile în care au stat baricadaţi la peste 250 de metri adâncime pentru a-şi cere drepturile salariale restante, Mihai Gâdea a decis să facă emisiunea Sinteza Zilei chiar din mijlocul oamenilor, din mijlocul familiilor acestora.

Mihai Gâdea a fost la Mina Lupeni chiar în momentul în care ortacii au ieşit la suprafaţă. Practic, a fost corespondentul Antenei 3 din mijlocul evenimentelor din judeţul Hunedoara.

Cine i-a luat locul lui Mihai Gâdea?

Prezent printre ortaci, Mihai Gâdea nu a mai putut fi prezent în studioul Sintezei Zilei. Acesta a transmis în direct de la evenimentul din Valea Jiului, apoi a dat legătura în studioul televiziunii de ştiri. După ieşirea minerilor din grevă, Sinteza Zilei a continuat din studio.

În studioul Antena 3 a rămas Sabina Iosub care l-a înlocuit pe Mihai Gâdea la timona emisiunii Sinteza Zilei.