Mesaje frumoase și urări de 1 ianuarie 2021. Ce sa le spui celor dragi în ziua de Anul Nou

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

,,Anul 2021 vine cu 365 de pagine goale, care așteaptă să fie scrise. Umple fiecare foaie cu gânduri bune, reușite și aspirații înalte. Toate visurile pe care le făuriţi în noaptea dintre ani să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulți ani!”

,,Fie ca zâmbetul să îți fie accesoriu permanent pentru tot anul, iar sănătatea să-ți rămână cea mai de preț comoară. Să ai parte de un an nou fericit!”

”Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2021!”

Mesaje frumoase și urări de 1 ianuarie 2021. Ce sa le spui celor dragi în ziua de Anul Nou

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2021!

”Un An Nou mai fericit, cu de toate garnisit, sanatate si iubire si cu multa fericire! La multi ani!”

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2021!”

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

”Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”

Mesaje frumoase și urări de 1 ianuarie 2021. Ce sa le spui celor dragi în ziua de Anul Nou