În cadrul unei dezbateri organizate de către fundația ”When we all vote”, fondată de soția fostului președinte american Barrack Obama, Meghan Markle și-a exprimat opinia cu privire la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii care vor avea loc pe data de 3 noiembrie, notează agerpres.ro.

Aceasta lansează un apel la schimbare, o schimbare pe care toți o merită. Deși a lăsat de înțeles că ar vota cu contracandidatul lui Donald Trump, Joe Biden, soția prințului Harry nu a spus concret dacă va vota împotriva actualului președinte american.

”Cred că dacă participaţi la acest eveniment cu noi este pentru că toţi sunteţi mobilizaţi şi motivaţi pentru a vedea schimbarea de care toţi avem nevoie şi pe care o merităm”, a spus Meghan Markle.

Invitație pentru americani

Meghan a subliniat motivul pentru care mersul la vot este important. Aceasta este de părere că numai așa americanii își pot onora persoanele care i-au precedat și îi pot proteja pe cei care vor urma.

”Când mă gândesc la vot şi de ce este excepţional de important acest fapt pentru noi toţi, aş spune: toţi votăm pentru a-i onora pe cei care ne-au precedat şi pentru a-i proteja pe cei care ne vor urma”, a adăugat Meghan Markle.

Au renunțat la Familia Regală pentru o viață liniștită în SUA

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la începutul acestui an la a mai face parte din Familia Regală și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, după ce, inițial, au spus că se mută în Canada.

Cei doi, împreună cu fiul lor de un an, locuiesc în prezent în Santa Barbara.

Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, unde s-a aflat, până recent, reşedinţa cuplului. Ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie. Prințul Harry și Meghan Markle s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată.

Ducii de Sussex au avut o serie de incidente cu paparazzi şi au apelat la instanţă la Los Angeles pentru a opri vânzarea spre publicaţii tabloide şi publicarea unei fotografii cu fiul lor, Archie.