Joi seara, Joe Biden a promis că va întoarce foaia fricii și a diviziunilor și a promis că va face tot ceea ce este posibil pentru a depăși  „această eră întunecată în America”.

„Actualul preşedinte a lăsat America în întuneric pentru mult timp. Prea multă furie, prea multă frică, prea multe diviziuni”, a declarat Biden.

”Voi fi un aliat al luminii”

Acesta a mai declarat joi că dacă americanii îi acordă încrederea lor și îl votează, el promite să fie un aliat al luminii, nu unul al întunericului.

Mai mult decât atât, acesta a mai spus că Statele Unite ale Americii trec printr-o perioadă întunecată și că doar împreună se poate trece peste.

„Aici şi acum, vă promit că dacă îmi acordaţi şi îmi încredinţaţi preşedinţia, voi face să iasă ce e mai bun din noi, nu ce e mai rău. Voi fi un aliat al luminii şi nu al întunericului. Uniţi, noi putem învinge această eră întunecată în America”, a spus el.

Strategie națională în prima zi de mandat

Joe Biden a adăugat că în prima zi de mandat va veni cu o strategie națională pentru a putea combate pandemia de coronavirus. Acesta a subliniat că această strategie pe care o are a expus-o din luna martie.

„Dacă voi deveni preşedintele vostru, din prima zi vom implementa strategia naţională pe care o expun încă din martie”, a promis fostul vicepreşedinte la tribuna convenţiei democrate americane.

Biden a mai subliniat că alegerile din acest an din Statele Unite ale Americii  sunt cele care vor schimba viața. În plus, acesta a mai spus că acum este timpul unui pericol real, dar și timpul unor posibilități extraordinare.

„Acestea sunt alegerile care vor schimba viaţa. Ele vor stabili cum va arăta America pentru o lungă, lungă perioadă de timp.

Caracterul este pe buletinul de vot. Compasiunea e pe buletinul de vot. Decenţa, ştiinţa, democraţia. Toate sunt pe buletinul de vot”, a mai spus Biden, avertizând că acum este „timpul unui pericol real, dar de asemenea al unor posibilităţi extraordinare”.