Margherita de la Clejani se pare că nu mai are scăpare! Fiica celebrilor lăutari Viorica și Ioniță a făcut din nou o greșeală care i-ar putea fi fatală. Poliția a deschis dosar penal și ea ar putea ajunge chiar și la pușcărie.

După ce a făcut un accident fără victime în timp ce conducea sub influența drogurilor, Margherita de la Clejani are din nou probleme cu legea. Ea este acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal. Cele două femei au sunat imediat la 112 . Când oamenii legii au venit, Margherita nu mai era acolo.

În acest moment, scandalul în care a fost implicată din nou fata Clejanilor se află în atenția poliției, care a a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele unei femei, acuzată că a agresat două angajate ale unei societăţi comerciale.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului . În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”

Între timp, Margherita de la Clejani trage încă ponoasele de pe urma scandalului în care a condus sub influența drogurilor. Ea  are în continuare cu permisul de conducere suspendat.

În luna mai a acestui an, Margherita a provocat un accident în Capitală, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a lovit în plin un autoturism parcat. Testul realizat de oamenii legii imediat după accident a arătat că tânăra consumase substanţe halucinogene înainte să se urce la volan, lucru dezminţit vehement de aceasta la momentul respectiv.