Cântăreţul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, pare să fie abonat la întâlnirile cu poliţiştii. După ce, în luna decembrie, aceştia au fost chemaţi să intervină de iubita artistului, care ar fi fost lovită, acum ei s-au deplasat în oraşul Pantelimon, după ce What’s Up ar fi lovit un alt bărbat în plină stradă.

Totul ar fi pornit după ce respectivul bărbat i-ar fi reproşat lui What’s Up că a dat muzica prea tare. Artistul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru că a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz, informează Ştirile ProTV.

Ce spune comunicatul oficial al Poliţiei Ilfov

“La data de 8 iunie a.c., orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, precizează Poliţia Ilfov prin intermediul unui comunicat.

Acum, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat. Fapta reclamată: în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, ascultând muzică la intensitate ridicată. Poliţia Pantelimon efecutează verificări pentru a stabili situaţia de fapt şi de drept.

Nu este la prima abatere. Vedeta și-ar fi bătut și iubita. Aceasta a sunat la 112.