What’s Up a ajuns de urgență la spital. Artistul a precizat că dantura îî face probleme, și că de la 14 ani nu a mai fost la dentist.

„Nu știu de ce mi se întâmplă mie, dar se pare că Zâna Măseluță mi-a făcut o vizită. E groasă. S-a supărat că n-a fost dințișorul băgat sub pernă. O singură măseluță aveam și eu, din asta de deranja bunăstarea corpului meu și nu m-am dus cu ea la doctor de vreo doi ani pentru că îmi era foarte frică. Acum, într-un final mi s-a umflat falca și m-am dus la doctor. Mi-au dat șapte antibiotice și pe urmă o să mă duc să mă rezolve. M-am dus în stare de urgență. Eu de pe la 14, 15 ani nu prea m-am dus la dentist. Mi-am anulat două săptămâni concertele, trebuie să îmi revin cu capul ăsta umflat și cu durerea”, a declarat What’s Up, în emisiunea „Răi Da Buni”, de la Antena Stars.

Cântărețul a fost nevoie de asemenea să își anuleze timp de două săptămâni concertele, din cauza capului umflat și a durerii.

What’s UP (nume real: Marius Marian Ivancea) este un cântăreț și textier român. Acesta, la vârsta de 22 de ani, a scos prima sa piesă de succes, „Habar n-ai tu”.