Veste șocantă pentru lumea sportului! Îndrăgita sportivă Simona Halep dorește să renunțe la sportul care i-a adus numele pe prima pagina a ziarelor și în inimile românilor.

Simona Halep a aruncat informația surprinzătoare în cadrul turneului de tenis Transylvania Open WTA 250.

Luni, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Cluj-Napoca, Simona Halep a dezvăluit că intenționează să lase jos racheta de tenis, cât de curând.

Din fericire pentru susținătorii ei, aceștia o vor mai putea vedea pe terenul de tenis și anul acesta. Îndrăgita tenismenă a anunțat că intenționează să mai joace, în circuitul profesionist de tenis, aproximativ trei ani.

Revenită după o accidentare, Simona Halep a spus că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă trei ani, dacă starea ei de sănătate îi va permite acest lucru.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep vrea să își schimbe tactica de joc

În același interviu, jucătoarea de tenis a anunțat că anul viitor dorește să se întoarcă la o abordare din trecut și vrea să fie mai agresivă pe teren.

„Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta și vom face un plan”, a spus Simona Halep.

Restricțiile din timpul pandemiei

Jucătoarea de tenis a spus că s-a obișnuit deja cu restricțiile din timpul pandemiei provocate de Covid-19. Din fericire pentru cariera ei, acestea nu-i afectează performanța sportivă.

„Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi și l-am acceptat”, a explicat Simona Halep.