Miercuri seara, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la discuțiile pe care Klaus Iohannis le poartă cu ministrul Apărării, Nicolae-Ionel Ciucă.

Alături de mesaj, fostul premier a postat și o fotografie care are următorul mesaj: „Întâlnirea de la Cotroceni o fi un semn că Ludovic este pe tobogan?”, referindu-se la o posibilă plecare a lui Ludovic Orban de la șefia Guvernului.

Klaus Iohannis, întâlniri din ce în ce mai dese cu ministrul Apărării

Călin Popescu Tăriceanu a notat pe pagina sa că a observat întâniri din ce în ce mai dese între cei doi oameni politici importanți și că s-a gândit la două motive pentru care acest lucru se întâmplă: fie Ludovic Orban nu va mai fi în funcția de premier, fie președintele statului dorește implicarea armatei în gestionarea crizei provocată de coronavirus.

„Observ că din ce în ce mai des dl Iohannis are întâlniri cu Ministrul Apărării! Poate fi un semn că Ludovic este pe tobogan sau poate fi un semn că dl.Iohannis dorește implicarea armatei în gestionarea crizei de sănătate!

”Nu mai vindeți pielea ursului din pădure”

Ulterior, fostul premier a subliniat că indiferent care ar fi motivul întrevederilor celor doi, Guvernul trebuie să înceteze să mai vândă pielea ursului din pădure și să nu mai pregătească armata pentru vaccinarea populației cu un vaccin care nu există.

”De-o fi una, de-o fi alta, eu îi sugerez următorul lucru: încetați să mai vindeți pielea ursului din pădure! Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!”, continuă Tăriceanu.

Campanie națională de testare gratuită

În finalul mesajului, Călin Popescu Tăriceanu a subliniat că cel mai bine ar fi ca armata să fie implicată într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor.

”Mai bine haideți să implicăm armata într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor! Ca să știm unde suntem! Ca să știm ce avem de făcut! Ca să nu mai izolăm după ureche!

Și, până atunci, poate se coace și Ludovicul și cade singur!”, a fost mesajul fostului premier.

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin