Lia Olguța Vasilescu a făcut o serie de dezvăluiri explozive pe pagina sa de Facebook. Ea a spus că a avut o discuție cu premierul Ludovic Orban, la Guvern, despre rectificarea bugetară care va avea loc săptămâna viitoare, redeschiderea piețelor și alte subiecte arzătoare.

În context, primarul Craiovei a subliniat că este imperios necesar ca toți consilierii locali să participe vineri la ședința care va avea loc pentru validarea mandatelor celor șase consilieri supleanți care nu au depus încă jurământul și a primarului nou ales. Lia Olguța Vasilescu a spus că speră să fie infirmată informația ca USR și PNL vor boicota această ședință.

„Deși nu am depus încă jurământul ca primar, prin grija unor interpuși ai politicienilor locali, astăzi, am participat la sediul Guvernului României, la o discuție cu premierul Ludovic Orban despre rectificarea bugetară care va avea loc săptămâna viitoare, redeschiderea piețelor și alte subiecte arzătoare.

Sper ca toți consilierii locali să participe vineri la ședința care va avea loc pentru validarea mandatelor celor șase consilieri supleanți care nu au depus încă jurământul și a primarului nou ales și să fie infirmată informația ca USR și PNL vor boicota această ședință pentru care abia azi, după ora 14, se poate face convocarea.

Avem multă treabă și nu mai vreau să pierdem nici măcar o zi!”, a comentat Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Cei care îi urmăresc pagina de Facebook au reacționat imediat și i-au urat succes liderului PSD.

„Veți avea multe obstacole de întâmpinat ,dar nu va lăsați intimidata!Va dorește mult succes o moldoveanca!”, a scris un internaut. Un altul, a spus: „SUCCES ÎN CONTINUARE și să auzim de bine iar dacă veți avea piedici din partea celor numiți dați de veste că numa peste trei săptămâni ne vedem la vot și atunci vor vedea cu e să faci pe încurcă lume, ei să nu uite că sunt plătiți de poporul român să facă treabă și nu să fie Gică contra!”.