Lovitură dură pentru prințul Harry și Meghan Markle. Regina Elisabeta i-a lăsat pe dinafară

Miercuri, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a împlinit vârsta de 95 de ani. Chiar dacă Regina se ține bine și la această vârstă înaintată, cofondatorul televiziunii True Royalty, Nick Bullen, a scos la iveală dorința Reginei, după ce ea nu va mai fi în viață.

Cofondatorul televiziunii True Royalty a precizat că Suverana este fericită cu privire la modul în care monarhia va arăta în viitor. El a mai spus că Prințul Charles și Prințul William sunt hotărâți să o susțină pe regină.

“Din câte am înțeles ea este incredibil de fericită cu privire la modul în care monarhia va arăta în viitor. Prinții Charles și William sunt hotărâți să preia orice îndatoriri regale pentru a o susține. Iar prințul George (n.r. fiul prințului William și al lui Kate Middleton) are doi părinți extraordinari care îl vor pregăti pentru viitor.”, spune Nick Bullen.

El a mai spus că cei doi prinți și-au asumat mai multe angajamente pentru a o susține pe Regina Elisabeta. Nick Bullen a mai dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a își dorește longevitate pentru monarhie.

”Prințul Charles și Prințul William și-au asumat mai multe angajamente în sprijinul reginei. Lucrul cel mai important pe care cred că și-l dorește pentru monarhie este longevitatea. Vrea să o lase într-o poziție mai bună. Și este mulțumită de cei trei regi care sunt în linia de succesiune, aceștia fiind Charles, William și, în timp, George”, a spus Nick Bullen, pentru Fox News.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost lăsați pe dinafară

Potrivit lui Nick Bullen, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost lăsați pe dinafară, având în vedere că ei au ales să iasă din Familia Regală. Cofondatorul televiziunii True Royalty mai spune că Windsorii, familia din care face parte Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ”operează conform unui plan pe 100 de ani”.

El a mai precizat că decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a pleca din Familia Regală, cât și decizia de a face public anumite informații din interior, sunt niște simple momente în istorie.

“Trebuie să vă gândiți la cum era lumea când Elisabeta a devenit regină. Marea Britanie tocmai ieșea din război. Tatăl ei, regele George al VI-lea, a murit la vârsta de doar 56 de ani. Și în pofida tuturor lucrurilor cu care regina s-a confruntat ea a avut o domnie incredibilă.

Mi s-a spus că Windsorii operează conform unui plan pe 100 de ani. De aceea lucruri ca Harry și Meghan plecând și vorbind în public sunt simple momente în istorie. Ele sunt pe termen scurt. Însă Windsorii gândesc pe termen lung. Și din câte înțeleg regina știe că familia ei îi va duce mai departe moștenirea cu mult timp după ce ea nu va mai fi”, a mai spus el.

Sursă foto: Dreamstime