Lovitură totală pentru Iohannis! Un lider politic şochează pe toată lumea. Este dezvăluirea momentului despre România. S-a aflat cine ar conduce din umbră, de fapt, ţara noastră.

Probleme mari pentru Iohannis

Probleme mari pentru preşedintele Klaus Iohannis. Cel puţin asta susţine propunerea de premier a celui mai nou partid parlamentar din România. Călin Georgescu a dezvăluit cum a devenit propunerea partidului AUR pentru funcţia de premier, în ce condiţii ar accepta această funcţie şi care sunt mizele din ţara noastră.

Georgescu a subliniat printre altele faptul că România este de fapt condusă de Banca Centrală, iar singurul moment în care ar accepta funcţia de premier ar fi atunci când ţara noastră ar fi condusă de la Palatul Victoria.

„În primăvară m-a sunat Claudiu Târziu, mi-a povestit de acest partid, eu am spus că nu mă interesează. Mi-a propus atunci să avem o întrevedere să discutăm despre proiectul meu de ţară. Eu îl prezentasem românilor de 9 ani încoace. Eu nu am nimic de a face cu partidul.

Eu susţin ideea mea şi pe mine, atât. Sunt oameni de cuvânt, dar eu fac ce ştiu. Îndemn poporul român la viaţă, pentru că viaţa e Dumnezeu. Am vorbit când şi când cu ei, cu privire la intervenţiile mele. M-au informat de fiecare dată de întâlnirile unde s-a discutat despre mine. România e condusă de la Banca Centrală, cine are moneda, conduce. Eu aş veni premier doar dacă ţara s-ar conduce de la Palatul Victoria.”, a şocat Călin Georgescu, la Marius Tucă Show.

Cum a ajuns Călin Georgescu propunere de premier

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic.”, aanunțat vicepreședintele AUR pe o reţea de socializare.

”Expertul ONU în dezvoltare durabilă”, așa cum este prezentat de către TVR, a afirmat că Angela Merkel, cancelar al Germaniei, ”ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că a distrus poporul german.”