Ovidiu Gheorghe Tocaciu transmite că a ales să se retragă de la conducerea organizației județene a partidului din motive personale, cu toate că, în opinia sa a reușit să obțină rezultate bune la alegerile prezidențiale și a reușit să atragă membri noi în partid.

În încheiere acesta a dorit să ureze mult succes viitoarei conduceri în ceea ce privește următoarele alegeri.

„După 15 luni de conducere a organizaţiei judeţene a partidului ALDE SIBIU am decis să fac un pas înapoi şi să las o nouă conducere să preia frâiele organizaţiei. Mă bucur că am reuşit la alegerile prezidenţiale să duc partidul la 10.000 de voturi în judeţ, ceea ce este un scor foarte bun, mult peste alte rezultate obţinute la alegerile anterioare.

Am atras membri noi şi candidaţi de valoare în tot judeţul. Iar din punct de vedere al imaginii, suntem filiala judeţeană cu cele mai multe prezenţe în media locală.

Din păcate mă văd nevoit să mă retrag din această funcţie de preşedinte al Organizaţiei judeţene ALDE SIBIU, din motive personale. Urez viitoarei conduceri să obţină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obţinut de ALDE sub conducerea mea”, a transmis Ovidiu Gheorghe Tocaciu.